Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «عصر ایران»
2024-05-06@02:38:05 GMT

زری بهمنی! راهنمای بهار است نه بهاره رهنما

تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۳۶۵۰۱۶۰

زری بهمنی! راهنمای بهار است نه بهاره رهنما

‍‍‍‍‍‍

عصر ایران ؛ کاوه معین‌فر - در چند روز گذشته اظهارات نابخردانه بهاره رهنما برای چندمین بار جمع کثیری از جامعه را ناراحت و دلخورده کرد و از همه بدتر توضیحات بعد از آن بود که صاف در چشمانت نگاه می‌کند و دروغ می‌گوید و تمام آدمهای غیر از خودش را احمق فرض می‌کند و می گوید من آن نگفتم و این گفتم و ...

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

بهاره رهنما تکلیفش روشن است و انگار رسالتش این است که هر چند مدت یکبار با یک توهین یا جنجال خود و حضور خودش را بروزرسانی کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



یک جستجوی ساده نشان می‌دهد که از قوم لر گرفته تا همکارانی چون فلور نظری و ... همگی مورد توهین‌های این بازیگر قرار گرفته‌اند. از غلط‌های املایی همیشگی اش در متن‌ها ومطالب اینستاگرامی‌اش هم بگذریم که عمق فاجعه را نشان خواهد داد که ایشان با داشتن چند لیسانس و ... کلمات بسیار ساده ای را غلط نوشته است. مثلا فائزه هاشمی را نوشت فائضه هاشمی ، اغتشاش را نوشت اختشاش! حقوق قضایی را نوشت حقوق غذایی و ... بعد هم مدرک تحصیلی استوری کرد که فوق لیسانس ادبیات نمایشی دارد؟! طنز تلخ این است که بر روی همان استوری مدرک تخصیلی هم به غلط عجالتا را نوشت اجالتا! جل الخالق ! در این حد؟!


اما فارغ از همه این حرف‌ها و بهاره رهنما که اسمش واقعا مانند افعال معکوس است چون خودش نه بهاری است و نه راهنما ، حیفم آمد به شیرزنی که همین چند روز قبل در صفحه توئیتر محمد مالی (خبرنگار خوزستانی) دیدم اشاره نکنم. عین نوشته‌های محمد مالی درباره او:

«زری بهمنی اهل روستای گلال بخش سوسن است، بیش از ۵۰ سال سن دارد و علاوه بر داشتن کسب و کارهای مختلف با یک وانت‌نیسان آبی، تامین کپسول گاز برای ۱۸ هزار روستایی در بخش محروم سوسن را با توزیع روزانه حدود ۱۵۰ کپسول گاز انجام می‌دهد.

زری بهمنی همچنین با توجه به این‌که بخش سوسن فاقد جایگاه بنزین است هر هفته سه روز بین روستاهای این بخش بنزین توزیع می‌کند. او این کار را می‌کند تا مردم به کوهستان و جنگل پناه نبرند. چرا که هم به محیط زیست و منابع طبیعی آسیب می‌زنند و هم مشکلات دیگر پیش‌روی آن‌ها سبز خواهد شد.

‏زری بهمنی لحظه‌ای برای کارآفرینی و تامین معیشت فرزندانش آرام و قرار ندارد. او دارای گالری کرایه لباس محلی، سوپر مارکت، پرورش مرغ و جوجه محلی و آرایشگاه است. این شیرزن دارای مهارت‌های فردی فراوانی از جمله بافندگی و شناگری و سوارکاری هم است.

ویدئو بلند کردن کپسول‌های گاز

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

 

‏راهی که زری بهمنی برای مستقل شدن و ماندن در جامعه ایرانی طی کرده، خیلی هم هموار نبوده است. او جنگیده... می‌گوید: خُب زشته بگم تا حالا ۴۵ نفر را به دلیل توهین کردن، جسارت کردن، نگاه چپ کردن و یا ضعیف کشی تنبیه کردم. حالا شما نمی‌خواهد بگویید که آن افراد را کتک زدم.

‏زری بهمنی هیچ مسئولیت رسمی ندارد اما در کنار توزیع کپسول گاز و بنزین و دیگر مایحتاج روستایی به دنبال کارهای خیریه و عام‌المنفعه است.

او هر کاری برای پیشرفت و توسعه منطقه‌اش از دستش بر بیاید انجام می‌دهد. آرزوی او درست شدن جاده‌های منطقه و ساخت درمانگاه است.»


خبرنگار ایلنا با او حرف زده است و نوشته است: سه فرزند دارد و چهار مغازه را با بچه‌های خود اداره می‌کند و فرزندان بی‌سرپرست خود را به‌گونه‌ای بار آورده است که محتاج کسی نباشند و به مادر خود افتخار کنند.

زری می گوید: سختی زندگی باعث شده تا به کارهای سخت‌ روی آورده و زندگی ام را خودم مدیریت کنم. او می‌گوید: به‌خاطر شکست‌هایی که در زندگی متحمل شدم مسیر زندگی‌ام را تغییر دادم. منتظر کمک کسی ننشستم و به امید آمدن نیروی غیبی هم نماندم.

این بانوی خوزستانی می‌افزاید: شاید باور کردنش سخت باشد، ولی در طول روز برای همه خانوارهای روستاهای جنگه، فالح، ممبین، شیمن، کاشون، کارتا، گلزار و... کپسول گاز برده و تمامی مسیرهای سخت کوهستانی را به‌تنهایی رفته و بازمی‌گردم. حتی در مواقعی مسافرکشی هم کرده‌ام و از کار کردن نمی‌ترسم. زنان و مردان روستایی برایم احترام ویژه‌ای قائل هستند و کاملا مرا می‌شناسند.

او می‌گوید: به قول ما بختیاری‌ها: "شیر که ز بیشه درا، نر و ما نداره". یعنی: «شیر که از بیشه بیرون می‌زند، نر و ماده ندارد.»

قطعا زری بهمنی، بهاری‌تر و رهنماتر است.

منبع: عصر ایران

کلیدواژه: بهاره رهنما کپسول گاز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.asriran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «عصر ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۶۵۰۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خانه خود را در بهار سبز کنید

به گزارش بازرگانی خبرگزاری مهر، اگر علاقه به کاشت چمن در فصل بهار دارید و می‌خواهید خانه خود را سبز کنید، می‌توانید با استفاده از بذر مرغوب در خانه خود یا هر مکانی که دوست دارید، چمن بکارید. این نکته را باید بدانید که بذر چمن باید به درستی کاشته شود و همینطور یکسری مراقبت‌ها از آن انجام شود تا خانه شما بتواند سبز بماند. در ادامه مطالب مفیدی را در این مورد به شما خوانندگان گرامی ارائه خواهیم داد.

چگونه بذر چمن را بکاریم؟

برای کاشت بذر چمن، ابتدا شما باید بذر مرغوب را از یک فروشنده معتبر خریداری کنید و سپس اقدام به کاشت نمائید. زمانی که قصد داشتید بذر چمن را در زمین بکارید، باید توجه داشته باشید که بذر را باید به صورت یکنواخت در زمین پخش کنید تا چمن شما به شکل یکدست رشد کند. یکی از نکاتی که باید به آن توجه داشته باشید، این است که کاشت بذر چمن نباید در روزهای طوفانی انجام شود. نکته دیگر این است که شما می‌توانید کاشت بذر را با استفاده از روش دستی و همینطور با استفاده از دستگاه بذرپاش انجام دهید.

در ابتدای کار زمین مورد نظر باید به قطعات مساوی تقسیم بندی شود و شما باید بذر را با هر قطعه‌ای که می‌خواهید در آن بریزید، تناسب دهید. سپس هر قطعه را بذر پاشی کنید و توجه کنید که عمق کاشت بذر نیز باید بین نیم تا یک سانتی‌متر باشد. همینطور می‌توانید بذر را به دو بخش تقسیم کنید و نصف آن را در یک جهت و نصف دیگر آن را نیز، عمود بر جهت اول بکارید. بعد از کاشت بذر، با استفاده از شن کش، بذرهای چمن را زیر خاک قرار دهید و سپس روی آن‌ها را با استفاده از کود دامی پوشش دهید.

مراقبت‌های زراعی از چمن به چه شکل است؟

همانطور که گفتیم، مراقبت از چمن برای رشد بهتر و ماندگاری آن، اهمیت زیادی دارد. یکی از مواردی که در لیست مراقبت‌های زراعی از چمن قرار می‌گیرد، آبیاری چمن است. شما عزیزان پس از بذر پاشی، باید آبیاری را انجام دهید. در آبیاری بذرها باید تا عمق ۱۵ تا ۱۰ سانتی‌متر به صورت کامل خیس شوند. همینطور باید بگوییم که اگر می‌خواهید چمن زنی کنید، باید این کار را از ارتفاع ۳ تا ۵ سانتی‌متری انجام دهید. توجه کنید که اگر کوتاه کردن چمن‌ها را بیش از حد انجام دهید و به عبارت دیگر چمن زنی بیشتر از روی سطح خاک انجام شود، باعث می‌شود که علف‌های هرز بر چمن‌ها غلبه کنند.

نکات مهم در زمینه مراقبت و نگهداری از چمن

در این بخش قصد داریم نکات مهمی که در زمینه مراقبت و نگهداری از چمن وجود دارند را به صورت دقیق‌تری بررسی کنیم. این نکات عبارتند از:

آبیاری صحیح چمن

یکی از نکات مهمی که برای مراقبت از چمن باید به آن توجه کنید، آبیاری صحیح چمن است. از جمله بدترین اشتباهاتی که ممکن است برخی از افراد برای آبیاری چمن انجام دهند، این است که چمن را به صورت روزانه آبیاری کنند. اگر آبیاری چمن به صورت روزانه انجام شود، باعث می‌شود که چمن ضعیف شود و همینطور ریشه‌های آن سست شوند. آبیاری روزانه چمن را هفته‌ای دو بار به شکل عمیق انجام دهید تا چمن بتواند مقاومت بیشتری پیدا کند. بهترین زمانی که شما می‌توانید به آبیاری چمن بپردازید، صبح خیلی زود است.

لازم به ذکر است که ظهرها بیشتر آبی که شما به چمن می‌دهید، تا قبل این که به چمن برسد، تبخیر می‌شود و باعث می‌شود که چمن‌ها بسوزند. از طرفی دیگر آبیاری شبانه نیز، باعث می‌شود که آفت‌ها و قارچ‌ها در چمن به وجود بیایند. چمن‌ها در هفته به ۲ سانت و نیم آب احتیاج دارند. همینطور برخی از چمن‌ها نیز، نسبت به کم آبی مقاومت کمتری دارند.

به چمن کمپوست بدهید

یکی از کارهای دیگری که باید در زمینه مراقبت از چمن انجام دهید، این است که به چمن کمپوست بدهید. برای انجام این کار، باید کمپوست با کیفیت را تهیه کنید و چمن را به خوبی با آن پوشش دهید. خاصیتی که کمپوست دارد، این است که می‌تواند خاک را احیا کند و همینطور باعث قوی‌تر شدن ریشه گیاه شود. شما باید بدانید که تنها یک قاشق چای‌خوری از این محصول، دارای ذرات بسیاری است که این ذرات مغذی هستند و برای خاک فوایدی دارند. این ذرات باعث می‌شوند که آب و هوا به صورت بهتری به زمین جذب شود. با استفاده از بیل می‌توانید کمپوست را روی زمین بپاشید تا یک لایه تقریباً به ضخامت یک و نیم سانتی‌متر به وجود بیاید و سپس با استفاده از شن کش آن را توزیع کنید. یکی از توصیه‌هایی که داریم، این است که اگر زمین چمن شما وسعت بزرگی دارد، می‌توانید از کمپوست فله‌ای استفاده کنید.

کوددهی چمن

از جمله نکات مهم دیگر مراقبت از چمن، کوددهی آن است و شما باید بدانید که چه نوع کود کشاورزی ای را در چه زمانی و چگونه باید به چمن بدهید. ازت یکی از فراوان‌ترین عناصر غذایی است که در گیاهان وجود دارد. پس گیاهان باید این عنصر را به بیشترین مقدار تأمین کنند. پتاسیم و فسفر نیز، جز عناصر مهم هستند. توجه کنید که مقادیر کم یا بیش از حد این عناصر، باعث می‌شود که برای گیاه یکسری مشکلات به وجود بیاید و بنابراین شما باید آن‌ها را در حد تعادل به گیاه خود بدهید. حداکثر مقداری که شما می‌توانید کودهای مجاز را به چمن بدهید، در هر نوبت ۴۵ کیلوگرم در هکتار است.

در مجموع در طول سال بین ۱ تا ۴ نوبت باید توسط گیاه مصرف شوند. زمان کوددهی نیز، باید زمانی باشد که چمن در رشد فعال خود به سر می‌برد. زمان رشد فعال برای چمن‌هایی که در فصل سرد هستند، زمانی است که درجه حرارت ۲۷-۱۵/۵ درجه باشد. بنابراین اگر در این دوره کود را چمن‌ها بدهید، باعث می‌شود که آن‌ها بتوانند تقویت شوند.

سخن پایانی

استفاده از بذر گل یا بذر چمن برای کاشت گل یا چمن، خواسته بسیاری از افراد است و شما باید یکسری نکات را برای رشد بهتر آن‌ها انجام دهید. ما نکات مختلفی را که در زمینه مراقبت چمن باید آن‌ها را رعایت کنید، در اختیارتان گذاشتیم و شما عزیزان می‌توانید با استفاده از آبیاری صحیح، کوتاه کردن به اندازه چمن‌ها، استفاده از کود کشاورزی و غیره، چمن‌های خود را تقویت کنید. برای کسب اطلاعات دقیق‌تر و جزئی‌تر در این مورد، می‌توانید از کشاورزان با تجربه‌تر کمک بگیرید.

این مطلب، یک خبر آگهی بوده و خبرگزاری مهر در محتوای آن هیچ نظری ندارد.

کد خبر 6097360

دیگر خبرها

  • آب تالوار آرسنیک ندارد/ نیترات آب در دشت شهرستان بهار بالاست
  • در مرحله دوم انتخابات، نامزدی که اکثریت نسبی آرا را کسب کند، پیروز است
  • هفته هشتم رقابت چابکسواران در کورس سراسری بهاره یزد
  • خانه خود را در بهار سبز کنید
  • کاربرد ها و راهنمای خرید لوله استیل مانیسمان
  • راهنمای راه اندازی خط تولید
  • قیمت طلا، قیمت دلار، قیمت سکه و قیمت ارز ۱۴۰۳/۰۲/۱۶
  • پیش‌بینی تولید ۳ میلیون و ۷۰۰ هزار تن محصول بهاره در خراسان رضوی 
  • برف روبی گردنه بیژن یاسوج + ویدئو |‌ حجم برف را این ماه دوم بهار ببینید
  • بهار در اشترانکوه لرستان+فیلم